fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

LEGENDARNI IGRAČ CRVENE ZVEZDE: U karijeri sam odigrao bar dvije namještene utakmice!

Autor: SportSport.ba

BUKUREŠT - Legendarni defanzivac Crvene zvezde i rumunjske Steaue Miodrag Belodedić priznao je da je tijekom karijere igrao dva namještena susreta koja su se morala završiti neriješenim rezultatom.

Iako se tijekom karijere dva puta peo na tron Europe, Belodedić je ipak sudjelovao i u nečasnim radnjama.

“Utakmica između Steaue i Cluja od prije mnogo godina je morala završiti neriješeno, isto kao i meč protiv Bistrice. Dogovoreno je da ne bude pobjednika. Utakmica u tom slučaju počinje normalno. Na početku igrate čvrsto, ne dozvoljavate rivalu da postigne gol, borite se da vi povedete i ako možete to i uradite. Ali, kasnije morate pustiti protivnika da izjednači”, rekao je Belodedić i nastavio:

“Postoji mnogo načina da pustite gol. Kada su korneri, slobodni udarci…Napadače ne napadate, umjesto da krenete na loptu vi ih čekate, čekate i čekate. Napadač se okrene i šutira, a vi dignete stopalo malo više nego što treba kako bi lopta prošla ispod i navijači ne shvate da je namješteno”, dodao je on.

Belodedić je tijekom karijere ukupno devet godina proveo u Steaui, a član Crvene zvezde je bio tri sezone te je osvojio s beogradskim klubom Kup prvaka. Osim toga, tijekom karijere je igrao između ostalog za Valenciu, Valladolid, Villarreal…

Autor: SportSport.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});