fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

LUKA MODRIĆ: Ovo je više i od dječačkog sna!

Autor: 24sata.hr

PARIZ - Luka Modrić razvukao je veliki osmijeh, izronio iz dima i došetao pozornicom po trofej. Jedini individualni koji mu je nedostajao - Ballon d'Or. Postao je Luka prvi Hrvat s najprestižnijom i najstarijom nagradom u povijesti nogometa.

Pričao je Luka s ‘knedlom’ u grlu, vidjelo se koliko mu je ovo važno.

– Jedinstven je osjećaj, sretan sam, ponosan i počašćen, teško je opisati kako se osjećam. Zato zahvala svima koji su mi omogućili da budem ovdje. Hvala suigračima, trenerima, svim ljudima koji rade u Realu, reprezentaciji, svima koji su glasovali za mene i naravno mojoj obitelji, ženi i djeci koji mi pomažu u svemu – rekao je Luka, pa nastavio:

– Kao klinac sanjao sam veliki klub, da osvajam trofeje, ali Ballon d’Or je više od dječačkog sna. To je privilegij, nevjerojatan je osjećaj, i ne samo zato što sam prekinuo niz Ronalda i Messija nego i što sam bolji od ostalih velikih igrača i talenata poput Griezmanna, Mbappea, Neymara i ostalih koji su bili u konkrenciji. To znači da sam napravio nešto veliko ove godine. 2018. stvarno je godina iz snova.

– Užitak je biti ovdje, još razmišljam i pokušavam se naviknuti da sam ušao u takvo društvo, u povijest, kao 44. igrač koji je osvojio tu nagradu.

– U karijeri sam shvatio da su upornost, rad, vjera u sebe u teškim trenucima ključni, najbolje stvari ne dolaze lako, meni ništa nije bilo lako. Morate biti svjesni da će šansa doći pa je znati iskoristiti.

– Promjena pozicija pomogla mi je u razvoju, kao povučeniji vezni mogu bolje iskazati svoje kvalitete, kreativnost i utjecati na igru. U drugoj godini u Tottenhamu trener Redknapp stavio me u sredinu, otad sam zadnji vezni.

Autor: 24sata.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});