fbpx
TOM DUBRAVEC/Cropix

Luka Modrić sa smiješkom: “Ako osvojimo Svjetsko prvenstvo, odmah potpisujem mirovinu”

Autor: Hina

“Ako osvojimo Svjetsko prvenstvo, odmah potpisujem mirovinu”, rekao je sa smiješkom kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić uoči prve utakmice na Svjetskom prvenstvu protiv Maroka (11 sati).

Za njega je ovo već osmo veliko natjecanje. Nastupio je na tri svjetska prvenstva (2018., 2014., 2006.) i četiri europska (2020., 2016., 2013., 2008.). Do sada je u hrvatskom dresu upisao 155 nastupa, od toga čak 12 na svjetskim prvenstvima. Zanimljivo, Luka je igrao kod šestorice hrvatskih izbornika, Zlatka Kranjčara, Slaven Bilića, Igora Štimca, Nike Kovača, Ante Čačića te od listopada 2017. kod Zlatka Dalića.

“Ovdje sam kako bih uživao u još jednom velikom natjecanju u hrvatskom dresu, to mi je jedino na umu. Moramo biti zajedno kao što smo bili u zadnjim utakmicama i onda možemo očekivati dosta pozitivnih stvari na ovom prvenstvu”, rekao je Modrić.

Prije nekoliko dana Modrićev nekadašnji suigrač iz Reala, Portugalac Cristiano Ronaldo, izjavio je kako će se umiroviti ako Portugal osvojio svjetski naslov. Luka je naglasio kako je i on spreman to učiniti. “Daj bože da se to dogodi. Ako to trebam napraviti, potpisujem odmah da se umirovim.”

 

Autor: Hina

ZADNJE VIJESTI