fbpx

Luka Modrić zabio gol Club Bruggeu pa izjavio – “Uvijek je lijepo zabiti gol”

Autor: Dnevno.ba

BRUGGE - Hrvatski vezni nogometaš Luka Modrić u srijedu navečer je sa svojim Real Madridom u Ligi prvaka slavio kod Club Bruggea, a kapetan Vatrenih je u sudačkoj nadoknadi zabio gol. Bio je to njegov 20. pogodak za Kraljevski klub otkad je obukao bijeli dres 2012.

“Zadovoljni smo što ćemo biti u ždrijebu, vidjet ćemo koga ćemo izvući. No svejedno je, jer će svaki protivnik biti težak. Nakon što prođeš skupinu nema više laganih utakmica”, rekao je 34-godišnji Modrić u obraćanju medijima nakon pobjede Reala 3:1 protiv Bruggea u zadnjoj utakmici grupne faze Lige prvaka.

Izvlačenje parova je za četiri dana a Real Madridu protivnici mogu biti Bayern, Manchester City, Liverpool, Juventus ili RB Leipzig.

Modrić je u Bruggeu zabio posljednji gol na utakmici u sudačkoj nadoknadi.

“Uvijek je lijepo zabiti gol”, istaknuo je.

Bio mu je to treći pogodak ove sezone u 14 nastupa. Prethodno je zabio dva gola u španjolskom prvenstvu, Granadi i Real Sociedadu. Hrvatski veznjak postigao je ukupno 20 golova u 317 utakmica otkad je prije sedam godina obukao dres Kraljevskog kluba.

Real Madrid, osvajač Lige prvaka od 2016. do 2018., prošao je u osminu finala kao drugoplasirana momčad u skupini A s 11 bodova, pet manje od francuskog prvaka PSG-a.

“Bilo nam je važno dobro ući u utakmicu, prikazati dobar nogomet i pobijediti. A to smo i ostvarili. Tijekom većine vremena smo igrali izuzetno dobro te zaslužili pobjedu”, napomenuo je Modrić.

Club Brugge će s osvojena tri boda nastaviti sezonu u Europskoj ligi, javlja Hina.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI