fbpx

MAMIĆ U IŠČEKIVANJU PRESUDE SUDA: ‘Znam što sam napravio, što Bog da, bit će’

Autor: dnevno.ba

Dinamo je uvjerljivom pobjedom na Wolfsbergerom 3:0 u četvrtak napravio velik korak prema osiguravanju europskog proljeće u, a trener Zoran Mamić stišava euforiju i staje na loptu

“Naravno, ništa još nije gotovo, dvije su utakmice do kraja, šest je bodova u igri, a mi moramo do kraja biti pravi, osvojiti još pokoji bod da bi bili sigurni”, rekao je trener Dinama za Novu TV osvrnuvši se na nedavne kritike na račun izbornika Zlatka Dalića i igre reprezentacije:

“Nisam bio kritičan prema Zlatku Daliću u negativnom smislu prema njemu. Dapače, čak mi je drago da postoji neka osoba, u ovom slučaju on, koji ipak ima podršku javnosti, naravno zbog rezultata koje je ostvario. Međutim, nije baš tako… Ne u mom slučaju samo nego u puno drugih slučajeva, od Dinama, Hajduka i drugih klubova, kad bi se događali takvi porazi, bilo bi puno više negative.”

Zorana Mamića čekaju puno ozbiljnije brige od borbe za vrh HNL-a s Osijekom i plasmana u nokaut fazu Europske lige.

Naime, trener Modrih u iščekivanju je pravomoćne presude suda nakon što je nepravomoćno osuđen da je s bratom Zdravkom i Damirom Vrbanovićem oštetio Dinamo za 116 milijuna kuna, a s poreznikom Milanom Pernarom oštetio državni proračun za 12 milijuna kuna.

“Znam što jesam ili što nisam, mirno spavam, znam da nije ugodno jer teoretski ta presuda može postati i pravomoćna. U svojoj glavi sam posložen, znam što sam napravio, što nisam napravio, u čemu sam sudjelovao, u čemu nisam i prema tome, što Bog da, bit će.”, izjavio je Mamić.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI