fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

MAMIĆI OPET IZVELI NAJLUĐI SHOW! Ono kad te uhvati išijas u Dubaiju: Morate pročitati zašto sin Zdravka Mamića nije došao na suđenje!

Autor: dnevno.ba

Novi pokušaj početka suđenja Zdravku i Zoranu Mamiću te još petorici za izvlačenje novca iz Dinama ponovno je propao i to nakon što je prethodno početak suđenja odgođen barem pet puta. Ovaj put nije se pojavio Mario Mamić, sin Zdravka Mamića koji se trenutno nalazi u Dubaiju. Naime, liječnik iz ortopedske klinike u Dubaiju potpisao je medicinsku dokumentaciju prema kojoj Mamić nije sposoban putovati sljedećih 15 dana te mu je preporučeno da se liši fizičkih aktivnosti i velikih napora. Kako piše Večernji list, Mario Mamić pregledan je 7.siječnja u Dubaiju kada se požalio da ne može ustati iz kreveta, da šepa pri hodanju i da mu se javljaju bolovi tijekom noći.

“Kliničkim pregledom je utvrđena utrnutost i širenje boli u desni gluteus i stražnju stranu desnog bedra. Nakon pregleda izvršen je rendgen, na kojem je utvrđena hiperlordoza (pojačana fiziološka zakrivljenost kralježnice), nisu nađeni kalcifikati na kralješcima, nije bilo prijeloma, uz laganu devijaciju, tj. pomak u stranu kralježnice. Određena mu je konzervativna medicinska terapija.

Ipak, rasprava nije odmah odgođena već se o razlozima izostanka Maria Mamića raspravljalo. Riječ je uzeo vještak dr. Boris Dumenčić sa Zavoda za sudsku medicinu i kriminalistička vještačenja Šalata.

Medicinska dokumentacija ne sadržava dijagnozu, ali iz naprijed navedenog proizlazi da se radi o išijasu. Također je vidljivo da na kralježnici postoje kronične degenerativne promjene. Mišljenja sam da je s obzirom na opisanu simptomatologiju imenovani sposoban pristupiti glavnoj raspravi, uz korištenje propisane konzervativne terapije. Mišljenja sam da se radi o blažim i srednjim simptomima išijasa koji se mogu zaliječiti i bolovi ublažiti konzervativnom terapijom”, rekao je dr. Boris Dumenčić, i dodao kako je Mamić bio sposoban putovati iz Dubaija u Osijek.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});