fbpx
Foto: Twitter

Marca nakon poraza Reala: Modrić se fizički rastopio. Bio je izvan igre u svakom trenutku

Autor: Dnevno.ba

Luka Modrić nije uspio stići do 22. klupskog odličja sa svojim Real Madridom. Barcelona je uništila Real u svim segmentima igre i s uvjerljivih 3:1 u Rijadu proslavila svoj 14. trofej Španjolskog superkupa. Kapetan hrvatske reprezentacije utopio se u sivilu svoje momčadi, ovaj put nismo mogli uživati u njegovim sjajnim potezima, kako je to najčešće običaj.

Na tom tragu svoj zaključak izveo je španjolski list Marca, koji je naznačio da se madridski sastav jedva vidio na terenu. Utvrdili su da je Modriću nedostajalo energije te da nije bio stopostotno “u igri”.

“Modrić se fizički rastopio. Bio je izvan igre u svakom trenutku, pokušavao se spojiti s napadačima, ali činio je to uvjetovan problemima koje je momčad imala prilikom izlaska sa svoje polovice terena”, ocijenili su prezentaciju našeg reprezentativca.

Modriću je ovo bio 28. nastup u El Clasicu, u klupskoj karijeri više puta nastupio je samo protiv gradskog rivala Atletico Madrida (32). Barci je zabio jedan pogodak u karijeri, te namjestio još dva.

Mundo Deportivo kazao je da je “Hrvat još jednom pokazao da nije u najboljem izdanju”, te su ostali dojma kao da “nije ušao u meč”. Modrić je igru napustio u 65. minuti, a na njegovo mjesto Carlo Ancelotti postavio je Danija Ceballosa.

Marca je najstrože sudila o nastupu Antonija Rudigera, braniča koji je loše reagirao prilikom prva dva Barcina pogotka.

“Užas, skrivio je dva pogotka i imao probleme s igračima na leđima tijekom cijelog susreta. Kad god je imao loptu u nogama, bio je opasnost za svoju momčad”, prenose Sportske novosti.

Za Modrićevog suigrača u veznom redu Tonija Kroosa utvrdili su da je “izgledao očajno zbog nedostatka suradnje s ostatkom momčadi”, a treći veznjak – Edouard Camavinga – bio je “neuredan u svojoj igri, i u obrani i u napadu” te “pomalo nesretan u distribuciji lopte”.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI