fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
ZDRAVKO JAKISA

MATO NERETLJAK: Možemo više od ovoga

Autor: Dnevni list

GABELA - Nešto bolju igru u polju su u Gabeli pokazali nogometaši tuzlanske Slobode, ali nedovoljno da se napravi i rezultatska razlika u meču (završeno 0:0) kojem su obje momčadi pristupile s isključivim ciljem da dođu do vrlo važna tri boda.

Bilo je to posebno izraženo u drugom poluvremenu kad su oba trenera pokušala ofanzivnim izmjenama doći do premoći na terenu i konačne pobjede. Ipak pokazalo se da nije slučajno Sloboda momčad s najmanje postignutih i najmanje primljenih golova u Premijer ligi (gol razlika 14:15). S podjelom bodova nisu bili zadovoljni ni u jednom taboru.

– Zbog terena je bilo teško igrati po zemlji, a imamo profil brzih igrača koji traže loptu u prostor. Uvijek moraš imati plan B pa smo u drugom poluvremenu krenuli s dva klasična napadača, pokušali doći do tri boda. Imali smo neke šanse, međutim nismo ih realizirali, nemam što zamjeriti momcima jer oni su dali sve od sebe. Ni ja nisam zadovoljan s bodom, međutim ovo je prvenstvena utakmica, nema lakih i nijedna neće biti takva do kraja. Svaki bod je važan, rekao je trener GOŠK-a Mato Neretljak.

On je već na poluvremenu mijenjao Duju Medaka, a sredinom drugog dijela i Anela Husića. Dva igrača se smatraju najvećim pojačanjima Lavova u zimskoj stanci.

– Bilo je teško igrati od noge i noge i Medak je hodao lijevo – desno, nije imao pravih lopti. S Husićem i Mirsadom Ramićem smo u drugom poluvremenu imali dva statična napadača. Bio sam obrambeni igrač i znam kako je to lako braniti. Onda smo sa Safetom Mujkićem tražili da više ide u dubinu, on je agresivniji igrač. Nisu zakazali ni Medak, ni Husić, jednostavno morate uvijek imati plan A i B, pa nekad čak i C, pojasnio je Neretljak.

U posljednjem kolu ovog dijela natjecanja GOŠK će igrati s Čelikom u Zenici (subota, 15 sati).

– U Zenici bi trebao biti dobar teren, igrat ćemo nogomet i raduje me ta utakmica. Drago mi je da tamo igramo sljedeću utakmicu, mislim da imamo dobru momčad i da možemo više pokazati od ovoga. Nema velike razlike u igranju kući ili na strani, idemo s istom ekipom probati osvojiti bod(ove). Možemo igrati sa svima, zaključio je Mato Neretljak.

Autor: Dnevni list
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});