fbpx

MIHAJLOVIĆ RAZOČARAO SAVEZ I NAVIJAČE: Ne želi se vratiti na klupu Srbije, Orlovi u problemima!

Autor: dnevno.ba

Siniša Mihajlović sadašnji trener Bologne i bivši izbornik reprezentacije Srbije, ne želi se vratiti na užarenu klupu reprezentacije poznate po nadimku Orlovi.

Mihajlović je u razgovoru za svoje domaće medije potvrdio kako su ga iz tamošnjeg nogometnog saveza kontaktirali oko mogućeg ponovno povratka na izborničku funkciju Srbije.

‘Kontaktirali su me u prosincu da sam prvi trener s kojim su razgovarali o preuzimanju izborničke pozicije’, otkrio je Mihajlović za Sportski žurnal.

‘Bilo bi mi drago da se vratim, volio bih ponovno surađivati sa sjajnim igračima kakve i imamo i volio bih raditi u Srbiji. Međutim, nisam bio spreman istovremeno raditi dva posla. Rekao sam im da bi bilo neozbiljno da sjedim na dvije stolice i zbog toga sam se zahvalio na ponudi.’

Susjedna Srbija kao što je poznato trenutno i dalje nema izbornika a u ožujku kreću kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru iduće godine. Također podsjećamo da je Mihajlović Srbiju vodio u kvalifikacijama za SP 2014. u Brazilu te se nije uspio plasirati na Mundijal. Ostao je iza Belgije i Hrvatske. Nakon toga je dao ostavku na funkciju izbornika, a iz Saveza su ga se, eto, ponovno sjetili nazvati, no Mihajlović im se zahvalio na ponudi.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI