fbpx

MLADIM SNAGAMA DO REZULTATA: NK Široki Brijeg ima najmlađi stručni stožer u Premijer ligi

Autor: dnevno.ba

NK Široki Brijeg ima vrlo mlad stručni stožer, koji je ove sezone preuzeo vođenje seniorske momčadi.
Nakon smjene Tonija Karačića u kolovozu prošle godine, mjesto prvog trenera pripalo je prvo privremeno, a onda i službeno mladom širokobriješkom treneru Juri Ivankoviću.

On je u proteklih nekoliko godina obnašao dužnost pomoćnika u stručnom stožeru Borisa Pavića, Denisa Ćorića i Tonija Karačića te dugi niz godina kao igrač proveo plavom dresu. A sada se po svemu dobro snašao i u ulozi prvog trenera.

Prvi Ivankovićev pomoćnik je Vlado Hrkać, koji je i ranije bio uključen u stručni stožer kao i trener vratara Nenad Džidić. A odmah po imenovanju, Ivanković je u stožer uključio i širokobriješku nogometnu legendu Stanka Bubala.

Početkom listopada klub s Pecare je predstavio i nove kondicijske trenere. Riječ je o vrlo mladim magistrima kineziologije Darki Škobiću te Ivanu Baraću.

Tako je oformljen vrlo mlad stožer, u kojemu je sav domaći kadar, jer svih šest članova su iz Hercegovine, a od toga su četvorica iz Širokog Brijega.

Mladi, vrijedni i gladni uspjeha. NK Široki Brijeg ima najmlađi stručni stožer u ligi s prosjekom godina 36,66, ponosno je objavio klub s Pecare na društvenim mrežama.

Široki se priprema za nastavak sezone u Premijer ligi, gdje trenutno s 27 bodova zauzimaju peto mjesto, a u igri je i za trofej Kupa BiH, gdje se plasirao u četvrtfinale. Nema sumnje kako će ovaj domaći i mladi stručni stožer nastojati izvući maksimum, a cilj je kao i svake godina plasman u Europu.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI