fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

MODRIĆ IH OPET ODUŠEVIO! ‘Napravit će grešku ako odluče to napraviti s Lukom’

Autor: dnevno.ba

Real Madrid ove sezone mora odlučiti o budućnosti dvojice svojih najsimboličnijih igrača: Luke Modrića i Sergija Ramosa. Bez njih, rezultat na Nou Campu u subotu bi izgledao drugačije.

Uvod je to u tekst na španjolskoj Marci s naslovom: “Modrić nastavlja pokazivati zašto zaslužuje novi ugovor.”

Iako je dobio samo 20-ak minuta, bilo je to dovoljno Luki da zabije gol i potvrdi pobjedu 3:1 protiv Barcelone na Nou Campu.

Nakon utakmice, u klupskom zrakoplovu predsjednik Reala Florentino Perez dočekao je Modrića s dresom u znak sjećanja na njegovih 350 utakmica za klub.

“Modrićevo izdanje protiv Barcelone pokazalo je da je kada je u svom najboljem izdanju, odmoran, i kada se brine o njemu, da nitko nije poput njega i bila bi greška pustiti ga besplatno kada mu istekne ugovor u lipnju”, piše Marca.

Modrić je nekoliko puta istaknuo da je sretan u Madridu, ali i da će konačna odluka biti takva da sve strane budu zadovoljne.

“Još mi je ostala godina dana ugovora s Realom, pa ćemo vidjeti što će se dogoditi, osjećam se dobro i želim nastaviti igrati. Gdje? Vidjet ćemo, da budem iskreno. Ne razmišljam previše o tome. Fokusiran sam na Real i što možemo ostvariti ove sezone, to je jedini cilj. Tada su sjesti s čelnicima kluba i pronaći ćemo adekvatno rješenje za sve. Ovdje sam već osam godina, osam veličanstvenih sezona i stvorio sam sjajan odnos sa svima u klubu. Što god se dogodi, neće biti problema”, nedavne su Lukine riječi.

Bez obzira je li starter ili zamjena, Clasico je još jednom pokazao da Modrić ima talent zbog kojeg je svojedobno osvojio Zlatnu loptu te je bio neprikosnoveni starter kod Zinedinea Zidanea.

“Sada s 35 godina normalno da postoje sumnje, ali Modrić očito želi pričekati kraj sezone da odluči koji će mu ugovor biti zadnji u nogometu, a nada se da će to biti u bijelom dresu Real Madrida”, zaključuje Marca.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});