MODRIĆ: Ja sam prvi krivac za Realovu krizu

Autor: Index.hr

MADRID - Luka Modrić preuzeo je veliki dio odgovornosti zato što je ovaj Real najgori od početka stoljeća, kako pokazuju brojke.

Realov playmaker, prema sudu novinara i navijača jedan od najlošijih igrača Reala ove sezone, istaknut je kao jedan od najgorih i nakon posljednjeg debakla, domaćeg poraza 0:2 od Real Sociedada u 18. kolu La Lige.

Njime je Real Madrid i prije polovice prvenstva otpao iz utrke za naslov prvaka, s obzirom na to da za vodećom Barcelonom, koja je i aktualni prvak, zaostaje čak deset bodova.

Nakon odlaska Cristiana Ronalda, aktualnost Reala, koji je u 18. prvenstvenoj utakmici doživio već šesti poraz, je da se ne bori za titulu, nego s Alavesom za četvrto mjesto.

Hrvatski playmaker trostrukog uzastopnog prvaka Europe, koji je za prošlu godinu osvojio Zlatnu loptu velikim dijelom i zahvaljujući sjajnim igrama za Real na putu do europskog naslova, uklopio se u “opće crnilo” Reala bez Ronalda.

Modrić je dakle prihvatio veliki dio krivnje za tešku situaciju u kojoj je Real:

“Prvi razlog zašto smo potonuli je što puno igrača Reala ne igra na svojoj razini. Ja prvi među njima. Moram se popraviti i ovo govorim kako bih priznao svoju lošu formu i preuzeo odgovornost”, poručio je Modrić.

Osim ovog, naveo je ostale ključne razloge Realovog pada:

 

Autor: Index.hr

ZADNJE VIJESTI