fbpx

MODRIĆ POTRESEN: Reagirao na tragediju, stigla mu velika pohvala

Autor: dnevno.ba

Luka Modrić bio je među mnogim hrvatskim zvijezdama koje je uzdrmao razorni potres u utorak u Petrinji. Modrić bi se u srijedu mogao vratiti na teren nakon kraće stanke zbog ozljede, konkurirat će za nastup u gostujućoj utakmici Real Madrida protiv Elchea u 16. kolu španjolske Primere, a svoju reakciju na potres imao je objavljenim fotografijama sa znakom molitve u svojim pričama na Instagramu.

 

Screenshot: Instagram/Luka Modrić
Screenshot: Instagram/Luka Modrić
Screenshot: Instagram/Luka Modrić

 

Dok je u šoku zbog tragedije koja je pogodila Hrvatsku, Modrić je dobio i novu veliku pohvalu za svoje ovosezonske predstave u dresu Reala. Njih je uputio Alvaro Benito, bivši igrač Bijelih iz Madrida, koji je opisao zbog čega je hrvatski reprezentativni kapetan i dalje toliko dobar.

‘Modrić je jedan od najspremnijih igrača u prvenstvu. Godine u njegovom slučaju ne znače ništa, on igra kao u najboljim danima’, rekao je Benito o 35-godišnjem velikanu Vatrenih i Reala.

Benito je pohvalio i Modrićev stav da je spreman pomoći u svakoj situaciji, pa i kada je bio u drugom planu prije nego se ozlijedio Federico Valverde.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI