fbpx

Mostarci pokazali karakter i protiv Brotnja nakon 1:4 stigli do pobjede 6:4

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - U novoj sezoni igrači FC Mostar Stari Grad Staklorada ne znaju za poraz. Naime, oni su u deset utakmica zabilježili isto toliko pobjeda, uz gol razliku 54-21. Deseti trijumf u Premijer ligi u futsalu Mostarci su ostvarili na domaćem terenu protiv Brotnja rezultatom 6:4.

Ipak, početak utakmice nije nagovještavao pobjedu osvajača duple krune. Naime, gosti iz Čitluka na početku su šokirali Mostarce, i rezultat je u šestoj minuti bio 0:2, a gosti su poveli preko Grgića i Marića.

U 10. minuti kapetan Mostaraca Mario Aladžić smanjio je na 1:2, da bi pet minuta prije odlaska na odmor Marić svojim drugim golom povisio prednost na 3:1, a već u narednom napadu i na 4:1.

Igrači prvaka BiH shvatili su da moraju promijeniti pristup utakmici i prebacili su u brzinu više, a do kraja poluvremena došli su do tri gola i izjednačenja. Dva puta je bio precizan Bošković, a jednom Pavlović. U nastavku susreta domaćini su pokazali tko je osvajač duple krune i sa dva gola riješili pitanje pobjednika.

“Naša ekipa je u dvoboju protiv Brotnja pokazala karakter i zbog čega je osvajač dvostruke krune. Iako je utakmica krenula negativno po nas, a gosti su imali visoko vodstvo, mi smo pokazali da smo najjači kada je najteže. Dobro je da se nekada dese i ovakve utakmice, da ekipa ima pobjednički mentalitet i vrati se u utakmicu, iako smo imali minus od tri gola” – kaže Amel Bajgorić, predsjednik FC Mostar Stari Grad Staklorada, koji se posebno zahvalio publici na velikoj podršci.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI