fbpx

MOURINHO U TOTALNOJ OFENZIVI! Manchester Unitedu pred nosom uzeo još jednog kapitalca iz Reala!

Autor: dnevno.ba

Prema posljednjim informacijama novi član Tottenhama postat će lijevi bek Sergio Reguilon, sjajni 23-godišnji nogometaš Reala Madrida

Reguilon je protekle sezone igrao fantastično u Sevilli. Ipak, to mu nije bilo dovoljno da mu Zinedine Zidane ukaže priliku u Realu i odlučeno je da se stavi

Manchester United je pokazivao ogroman interes za njegovu kupnju. Ipak, nisu Crveni vargovi  željeli u ugovor uključiti klauzulu po kojoj bi ga Real u svakom trenutku mogao otkupiti i posao  je propao. Tottenham je s druge strane pristao na sve uvjete a sam Reguilon se brzo dogovorio sa Spursima, a Real će od transfera zaraditi 30 milijuna eura.

Uskoro će transfer biti službeno potvrđen, a treba svakako istaknuti da Spursi pregovaraju i oko  povratka  Garetha Balea o čemu smo pisali još jučer i neće biti iznenađenje i ako Velšanin završi u  Londonu do kraja prijelaznog roka.

U cijeli posao navodno je uključen i mladi Tottenhamov veznjak Delle Alli kojega se Tottenhamov predsjednik Daniel Levy spreman odreći u tom velikom poslu.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI