fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Na donatorsku večer FK Borac dolazi i Milan Mandarić!

Autor: Dnevno.ba

BANJA LUKA - Predsjednik Fudbalskog kluba Borac Banja Luka, Vico Zeljković, otkrio je da je ovaj tim smanjio svoj dug za iznos od sedam milijuna KM.

Zeljković je, u intervjuu objavljenom na službenoj stranici Borca, govorio o donatorskoj večeri koja će biti održana u petak, a tema razgovora bio je i dug koji godinama sputava ovu posrnulu bh. momčad.

“Izaći ćemo sa svim detaljima u javnost. Moram kazati da smo uz maksimalno ulaganje energije i pomoć svih ljudi uspjeli uraditi ogroman posao. Ponosan sam na to. Možda se rezultati sada ne vide, ali za jedno pola godine će sve doći na vidjelo. Od ljeta nije napravljena nijedna marka duga, a sva primanja, svih zaposlenih u klubu, od igrača, stručnog stožera, omladinske škole i radne zajednice se redovno isplaćuju”, rekao je Zeljković i dodao:

“Nakon dugo godina, svi oni su na pauzu otišli punih džepova. Naglasio bih i to da, iako smo jedan od najvećih dužnika što se poreza tiče, uspjeli smo da dođemo u situaciju da do kraja godine porezni dug sa 13 svedemo na šest milijuna KM”, rekao je predsjednik Borca Vico Zeljković, a prenijela klupska stranica.

“To samo pokazuje da je Borac jedan brend. Jutros sam obavio nekoliko razgovora s velikim brojem bivših Borčevih igrača, tako da ih očekujemo u petak. Predsjednik Olimpije i prijatelj našeg kluba, Milan Mandarić, također je izrazio želju da dođe na našu manifestaciju. Njegovu potvrdu očekujemo sutra, prekosutra, sve u ovisnosti od njegovih obaveza”, dodao je Zeljković.

Crveno – plavo večer Borca održat će se u petak u banjalučkom restoranu Agape s početkom u 17.00 sati, prenosi ScSport.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});