fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Flickr

‘NAJOPASNIJI ČOVJEK NA PLANETU’: Evo kako je završio slavni glumac kada se motao oko njegove djevojke

Autor: dnevno.ba

Mike Tyson legendarni boksački prvak, štoviše, ikona sporta i nekoć “najopasniji čovjek na planetu” podjednako je punio sportske ali i “žute” rubrike tiražnih američkih časopisa.

Oni koji bi prešli njegovu crtu  obazrivosti na surov su način bili vraćeni na svoje mjesto. Među njima je i poznata zvijezda akcijskih filmova Wesley Snipes.

Zanimljiva priča iz života oba glavnih aktera dogodila se tijekom 90-tih godina prošlog stoljeća, a za sve je kriva djevojka po imenu Hope koja nije bila baš vjerna, odnosno, odlučila je da “Iron Mikea” vara s čuvenim “Bladeom”.

Što se potom dogodilo ispričao je nekadašnji Tysonov tjelohranitelj Rudy Gonzales u svojoj autobiografiji.

“Jedne noći, nakon što je Hope otišla iz njegovog apartmana, Mike mi je rekao da je pratim. Otišla je ranije nego obično, kazavši da mora posjetiti prijateljicu, pa je Mike želio saznati gdje je otišla, je li koga zvala, je li pričala s kim. Uzeo sam njegov Lamborgini i krenuo za njom održavajući sigurnu udaljenost. Parkirala se ispred jednog restorana, izašla iz svog automobila i ušla u crni Lexus. Kada je to čuo, Tyson je sa svojim drugim tjelohraniteljem Anthonyjem Pittsom uskočio u Ferrari i dojurio na mjesto prevare.

“Kada ga je Hope uočila, skliznula je iz Snipesovog krila i pala na pod. Od straha smrznuti glumac mahao je rukom i vikao: ‘Ne, Mike, ne. Možemo ovo rješiti. Ne želim probleme.’ Na to je Tyson popularnog glumca pozvao na ‘razgovor’ u toalet restorana “Roscoe’s” u Los Angelesu.

“Kada sam ušao u lokal, vidio sam da drugi tjelohranitelj blokira vrata toaleta. Nekoliko minuta kasnije, čuli smo veliku buku, a potom je Tyson izašao sam. Nakon što je izašao, otvorio sam vrata toaleta i video Snipesa kako sjedi naslonjen na zid, zabačene glave na stranu, u nesvijesti”, napisao je Gonzalez u svojoj autobiografiji.

Snipes nije jedini glumac koji se motao oko Tysonovih žena, a čuvena priča je o tome kako je tada mladog Brada Pitta koji je bio na početku karijere, zatekao u krevetu sa svojom bivšom suprugom Robin Givens prilikom jedne posjete. Ipak, čuveni hollywoodski ljepotan i zavodnik prošao je bez batina.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});