fbpx

NAJSKUPLJI IGRAČ u povijesti Bayerna hitno mora u Madrid. Prijeti mu zatvorska kazna

Autor: Dnevno.ba

Lucas Hernandez ima vremena do 19. listopada da riješi sve probleme sa zakonom. Ako ne uspije sve riješiti do tog datuma, prijeti mu čak i izdržavanje zatvorske kazne.

Madridski sud naložio je zvijezdi Bayerna da se dobrovoljno javi u zatvor kako bi odradio kaznu zbog toga što je prekršio zabranu prilaska koju mu je sud odredio prema njegovoj bivšoj partnerici, prenosi Index.

Oboje prekršili zabranu

Hernandez je putovao u Miami, zajedno sa svojom partnericom, nakon što im je sud oboma odredio zabranu prilaska jedno drugome nakon ranijeg sukoba. Ne samo da su putovali zajedno, podijelili su i fotografije s putovanja koje dokazuju da su se vjenčali u Las Vegasu ignorirajući zabranu prilaska.

Ovo je Hernandezu treći prekršaj te vrste pa je sud odbio sve dosadašnje žalbe, a španjolski As piše da je ostala još samo jedna. Sukladno tome, Hernandez će 19. listopada biti službeno obaviješten da mora u zatvor na šest mjeseci.

Žalba je zadnja nada

Nakon toga ima 10 dana da dobrovoljno dođe i javi se u zatvor. Ako tako ne napravi, bit će poduzeti svi potrebni pravni koraci kako bi ga se tamo dovelo protiv njegove volje.

Jedino što Hernandeza može spasiti u ovom trenutku jest posljednja žalba. Ako ona bude uvažena na vrijeme, neće morati odraditi ni dana zatvora, ali španjolski mediji tvrde kako je to malo vjerojatno s obzirom na to koliko takvi procesi inače traju.

Najskuplji igrač u povijesti Bayerna

Podsjetimo, Francuz je prije dvije godine potpisao ugovor s najtrofejnijim njemačkim klubom do ljeta 2025., a Atletico, bivši Hernandezov klub, dobio je odštetu od vrtoglavih 85 milijuna eura. Hernandez je tako postao najskuplji igrač u povijesti njemačkog velikana.

Hernandez je rođen u Marseilleu, gdje mu je igrao otac, a s četiri godine s obitelji se preselio u Španjolsku. 2007. dolazi u omladinsku školu Atletica za koji je nastupao cijelu seniorsku karijeru do transfera u Bayern.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI