fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Najuspješnija sportska godina u povijesti Grada Mostara

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Gradonačelnik Mostara, Ljubo Bešlić, u utorak je upriličio prijem za predstavnike sportskih klubova Grada Mostara, te je tom prilikom uručio novčane nagrade za postignute rezultate predstavnicima klubova i istaknutim pojedincima.

Nagrade su uručene predstavnicima HŠK Zrinjski, za osvojenu titulu prvaka BiH u sezoni 2017./2018., FC Mostar SG Staklorad za naslov prvaka BiH u futsalu u sezoni 2017./2018., zatim predstavnicima HKK Zrinjski za prvo mjesto u košarci u istoj sezoni, Stolnoteniskom klubu Mostar za naslove osvajača Kupa BiH i prvaka Bosne i Hercegovine, te Boćarskom klubu “Ante Rozić”, takođe za šampionsku i tiulu osvajača Kupa BiH u sezoni 2017./2018.

Pojedinačno, nagrade su dobili Ivan Klepić iz SKK “Neretva”, za prvo mjesto na Europskom prvenstvu u karateu; Ivona Ćavar SKK “Neretva”, za treće mjesto na Europskom prvenstvu u karateu, te Emil Markić iz BK Mostar, koji je svjetski prvak u boksu, poluteška kategorija po WBF verziji.

“Kao čovjek koji se nekada bavio sportom i kao gradonačelnik Grada Mostara, izuzetno sam ponosan na rezultate sportaša Grada Mostara, koji su ostvareni u prethodnoj godini. Sigurno imati ovoliko prvaka države, imati čak i europskih prvaka, je velika čast za ovaj grad, jer oni pronose ime Grada Mostara po Europi i mislim da Mostar na taj način skreće pažnju da ima puno dobrih stvari u ovom gradu koje se događaju i koje možda nisu tako prepoznatljive”, rekao je Bešlić u izjavi medijima, dodajući kako su skromnom dodjelom novčanih nagrada sportašima željeli poručiti da su uz njih i da im žele dati ohrabrenje za naredni period, prenosi Starmo.ba.

Gradonačelnik Bešlić je, u obraćanju prisutnima, kazao da je Grad Mostar za ovu svrhu izdvojio 70 tisuća KM. On je još dodao da su to sredstva iz prošlogodišnjeg proračuna, pošto proračun za ovu godinu još nije donesen.

U ime sportaša, izvršni potpredsjednik HŠK Zrinjski, Danko Šulenta uz ostalo je izrazio zahvalnost Gradskoj upravi na podršci koju pruža sportu u gradu, ali je napomenuo da sport u Mostaru ima “dosta infrastrukturnih problema, s kojima se svi skupa borimo”.

“Očekujemo da će se u ovoj godini napraviti iskorak i u tom području. Znamo da je teško, znamo da je problem s proračunom, međutim, očekujemo podršku, ne samo Grada Mostara, nego i šire zajednice, mislim tu i na županiju i na Federaciju BiH, da se naši uspjesi kvalitetno poprate”, rekao je Šulenta.

Inače, svečanosti su prisustvovali i predstavnici Sportskog saveza Grada Mostara, na čelu s generalnim tajnikom te institucije, Mirjanom Bošnjak.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});