fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Nakon što je srušio moćni HKK Široki Ismet Sejfić postao glavna ličnost u Nikšiću

Autor: Dnevno.ba

NIKŠIĆ - Za kratko vrijeme Ismet Sejfić, košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine, postao je ljubimac navijača crnogorske Sutjeske. Iz utakmice u utakmicu u dresu momčadi iz Nikšića naš centar pruža sve bolje igre. Ismet je bio glavni krivac što je crnogorski tim u okviru desetog kola Druge ABA lige porazio bh prvaka Širokog rezultatom 82:73.

Svojim igrama i zalaganjem ispod obruča Sejfić je stekao i simpatije sportske javnosti u cijeloj Crnoj Gori, tako da je nakon pobjede protiv bh. prvaka Ismet krasio naslovnice novina i portala.

“Ismet nadskočio Široki” samo je jedan od naslova u današnjim novinama u susjednoj zemlji.

“Naravno da mi gode pohvale Crnogoraca. Protiv Širokog sam odigrao najbolju utakmicu u dresu Nikšićana. Postigao sam 19 koševa i tome dodao još šest skokova i jednu asistenciju. Uvijek može bolje. Iz utakmice u utakmicu cijela momčad diže formu i to nas posebno raduje. Do sada smo ispunili sve planove koje je Uprava postavila pred nas. Dugo ću pamtiti utakmicu protiv Širokog. Cijela dvorana je ustala, nagradila me pljeskm i skandirala moje ime. To su trenuci za koji živi svaki sportaš”, ističe Ismet Sejfić, koji ugovor sa Sutjeskom ima do kraja sezone.

Odlični košarkaš koji je visok 208 centimetara nada se da će se naći na spisku bh. reprezentacije za utakmice u veljači naredne godine. Košarkaški Zmajevi se za plasman na EP bore s Grčkom, Latvijom i Bugarskom.

“Mislim da imamo realne šanse za plasman na EP. Ne smijemo podcijeniti protvinike i u svaku utakmicu moramo ulaziti maksimalno motivirani i koncetrirani. Nema laganih protivnika. Nadam se da ćemo uspjeti napraviti dobre rezultate kao košarkašice. Poslije pobjede protiv Rusije slavio sam nekoliko sati. To je odlična stvar za košarku u našoj zemlji i vjerujem da će se publika još više vratiti u dvorane i da će nam biti velika podrška u utakmicama u 2020. godini”, kaže Sejfić.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});