fbpx

Napokon i Ronaldo proradio

Autor: Dnevno.ba

TORINO - Nogometaši Juventusa porazili su danas s 2:1 Sassuolo i na taj način zadržali stopostotan učinak na početku nove sezone Serije A.

Bila je ovo utakmica 4. kola, a Juve je upisao i četvrti trijumf. Stara dama se mučila u prvom poluvremenu, ali je na početku drugog uspjela povesti, a strijelac gola prvijenca bio je Cristiano Ronaldo.

Jedan od igrača gostujuće momčadi je pokušao vratiti loptu glavom svom vrataru, ali je bio nespretan pa je pogodio vratnicu nakon čega se lopta odbila te je došla do Ronalda koji je postigao jedan od lakših golova u karijeri. Samo 15 minuta kasnije, u 65. minuti, Portugalac je izašao sam pred gostujućeg vratara i rutinski ga matirao za 2:0.

Do kraja susreta gosti su uspjeli postići pogodak preko Babacara u sudačkoj nadoknadi, te su kasnije čak imali i jednu lijepu šansu da dođu do boda, ali je ostalo 2:1. Juve je još uvijek lider na ljestvici s maksimalnh 12 bodova, dok Sassuolo ostaje na sedam.

U ostalim susretima koji su počeli u istom terminu Genoa je pobijedila Bolognu s 1:0, a Udinese i Torino su podijelili bodove odigravši 1:1, navodi SportSport.ba.

U večerašnjim utakmica sastaju se Empoli i Lazio, odnosno Cagliari i Milan. Podsjetimo, u prvom susretu današnjeg programa Roma je na Olimpicu s Chievom igrala mršavih 2:2 usprkos prednosti od 2:0 koju nije uspjela zadržati, a Edin Džeko je odradio svih 90 minuta u dresu “Vučice”.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI