fbpx

NBA: Orlando unatoč porazu osigurao mjesto u doigravanju

Autor: dnevno.ba

Philadelphia 76ers su sinoć sa 108-101 pobjedili Orlando Magic koji je unatoč porazu uspio ostati na osmom, zadjem mjestu u Istočnoj konferenciji koje vodi u doigravanje zahvaljujući porazu Washington Wizardsa.

Philadelphiju je predvodio Tobias Harris sa 23 koša i 15 skokova. Joel Embiid je također ubacio 23 koša uz 13 skokova dok je Alec Burks zabio 22.

Al Horford je postigao 21 poen uz devet skokova za Sixerse kojima je ovo treća uzastopna pobjeda u Disneyevom kompleksu u Orlandu. Najbolji pojedinac Magica bio je Nikola Vučević s 21 košem i 12 skokova, dok je Evan Fournier dodao 22 koša.

Brooklyn Nets su sa 119-108 bili bolji od Sacramento Kingsa i također su osigurali mjesto u doigravanju u Istočnoj konferenciji zauzevši sedmu poziciju.

Caris LeVert i Joe Harris su svaki zabili 21 koš za Netse koji su imali šut 48.8 posto i pogodili 17 trica uz 30 asistencija. Brooklyn sada ima omjer pobjeda i poraza 3-2 od početka nastavka sezone u Orlandu, dok su Kings pali na 1-4. Sacramento je trenutačno na 13. mjestu Zapadne konferencije sa 3 1/2 utakmice iza osmoplasiranog Memphisa. Bogdan Bogdanović je bio najbolji pojedinac Sacramenta sa postignutih 27 poena.

Boston Celtics su sa 122-100 svladali Toronto Raptorse u utakmici u kojoj ni jednom nisu zaostajali i u kojoj su čak u jednom trenutku utakmice imali prednost od 40 koševa. Jaylen Brown je zabio 20 koševa, a Jayson Tatum 18 za Boston.

San Antonio Spurs su sa 119-111 nadigrali Utah Jazz, a do pobjede ih je predvodio Derrick White koji je utakmicu završio sa 24 koša. San Antonio je sada na 10. mjestu Zapadne konferencije, a Utah, koji je igrao bez četiri igrača iz prve petorke, na šestom.

Memphis Grizzlies su sa 121-92 bili bolji od Oklahoma City Thundera što im je omogućilo da ostanu na osmom mjestu na Zapadu s utakmicom prednosti ispred Portlanda tri utakmice prije početka doigravanja.

New Orleans Pelicans su sa 118-107 pobijedili Washington Wizardse i tako pomogli Orlandu. Najbolji strijelac Pelicansa bio je Jrue Holiday sa 28 ubačaja. Washington je bez pobjede u zadnjih pet utakmica otkako se sezona nastavila, a u porazu ih je predvodio Rui Hachimura sa 23 ubačaja.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI