fbpx

NBA zvijezda spasila sina (2) od utapanja u bazenu, kamere sve snimile

Autor: Index.hr

Košarkaš Andre Drummond herojski je priskočio u pomoć svom dvogodišnjem sinu Deonu koji je pao u bazen. Čim je vidio što se dogodilo, potpuno odjeveni Drummond odmah je potrčao i skočio u vodu kako bi spasio sina koji ne zna plivati.

NBA zvijezda je na Twitteru objavila snimku s nadzorne kamere koja pokazuje što se točno dogodilo. Deon je sjedio na rubu bazena te je slučajno pao.

“Ne nose svi heroji plašt. Najgora noćna mora svakog roditelja”, napisao je košarkaš u opisu snimke. Naglasio je kako nitko nije ozlijeđen.

Andre je brzo ulovio sina u bazenu te ga dignuo iznad površine vode, a potom ga je muškarac pored bazena preuzeo.

Snimka je u 15 sati pregledana više od 1.3 milijuna puta, a mnogi pratitelji košarkaša izrazili su olakšanje što je njegov sin dobro.

“Ovo se događa više nego što mislite, nažalost, nisu uvijek ishodi tako dobro”, “Očev instinkt se brzo aktivirao, svaka čast”, “Ponašao se kao pravi otac u ovoj situaciji i spasio je svoje dijete iz loše situacije”, “Drago mi je da su svi dobro”, “Drago mi je da je dijete bilo pod nadzorom u blizini bazena i da njegovi roditelji nisu bili ometeni nečim drugim već su bili svjesni gdje im je dijete”, neki su od komentara ispod videa koji je košarkaš objavio.

Autor: Index.hr

ZADNJE VIJESTI