LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 18: Domagoj Vida of Croatia shows appreciation to the fans after the UEFA Nations League A group four match between England and Croatia at Wembley Stadium on November 18, 2018 in London, United Kingdom. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

NEMORALNA PONUDA: Saudijci za Domagoja Vidu ponudili Turcima 16 milijuna eura!

Autor: Bruno Herljević

ISTANBUL - Premda se činilo da će Domagoj Vida ostati u Bešiktašu nakon što su mu je propao potencijalni transfer u Romu, na kraju ispada da ipak odlazi, ali izvan Europe!

Naime, turski mediji raspisali su se o bogatoj i nemoralnoj ponudi saudijskog Al-Nassra za Domagoja Vidu, a spremni su platiti ogromnih 16 milijuna eura.

Prijelazni rok u Saudijskoj Arabiji traje još do kraja ponedjeljka 4. veljače, a time bi Vidao obavio drugi najskuplji izlazni transfer u povijesti kluba, prvi drži Cent Tosun koji je u Everton otišao za 22.5 milijuna eura.

Usporedbe radi, Roma je za Vidu nudila dva milijuna eura odmah i još 6.5 na ljeto, ali Bešiktaš je to odbio. Ovih 16 milijuna eura, teško će odbiti, a jamačnu su i Vidi osigurali ugovor života. Samo postoji jedan problem, ode li Vida u Saudijsku Arabiju, gotovo je sigurno da bi se uskoro mogao pozdraviti i s reprezentacijom, što zbog slabe kompetitivnosti lige, što zbog nešto manje intenzivnih treninga i kvalitete nogometa.

Autor: Bruno Herljević

ZADNJE VIJESTI