fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Nepoznati Srbin osumnjičen za ubojstvo bolivijskog nogometnog čelnika!

Autor: Srpski telegraf

BEOGRAD- Policija u Boliviji traga za nepoznatim Srbinom zbog sumnje da je naručio ubojstvo potpredsjednika nogometnog kluba Bluming Nelsona Muriela Alvareza, koji je likvidiran 4. srpnja ove godine u atentatu u gradu Santa Cruz.

Kako prenose mediji u ovoj državi, istraga zasad ide u pravcu da iza brutalne likvidacije čelnika sportskog kluba stoji srpski državljanin, a sumnja se da su motiv neraščišćeni poslovi oko trgovine drogom!

Sumnja se da je Muriel novac stečen trgovinom narkoticima prao preko nogometnog kluba na čijem je čelu bio. Pretpostavlja se da je neki dio novca koristio za potrebe kluba i tako ga uveo u legalne tokove.

“Na Muriela su pucali napadači na motoru i ispalili četiri smrtonosna hica u njega. Zbog likvidacije uhićen je jedan kolumbijski državljanin koji se sumnjiči da je neposredni izvršitelj. Ipak, prema dosadašnjim informacijama iz istrage, policija u Boliviji traga za Srbinom koji se sumnjiči da je nalogodavac zločina”, prenose mediji.

Do ovih saznanja došlo se nakon razgovora s porodicom žrtve, a sve ukazuje na to da je Srbin neposredno prije izvršenja likvidacije pobjegao u Kolumbiju.

“Policija je u stanu koji je Srbin iznajmljvao pronašla kartice i mobilni telefon kojim je osumnjičeni komunicirao s čelnikom kluba. Inače, Muriel je u više navrata dovođen u vezu s krijumčarenjem droge, te se ispituje da li su motiv ove likvidacije zapravo neraščišćeni računi oko šverca narkotika”, pišu mediji.

Osim Muriela, u napadu je ranjen još jedan od čelnika ovog kluba Sebastian Pena. On je u napadu pogođen jednim metkom i uspio je da se preveze automobilom do obližnje bolnice, gdje je i operiran. Trenutno je stabilno i van životne opasnosti.

Ubijeni Nelson Muriel Alvarez poznat je bolivijskoj javnosti zbog angažmana u nogometu u ovoj državi. Ipak, on je u više navrata dovođen u vezu s međunarodnim kriminalnim grupama i trgovinom narkoticima, a posljednji put se 2017. našao na meti policije upravo zbog droge.

Autor: Srpski telegraf
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});