fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

“NEPRAVDA!” Španjolski mediji bijesni na engleskog suca

Autor: Dnevno.ba

Francuska je jučer u Milanu u finalu Lige nacija pobijedila Španjolsku 2:1 i došla do prve titule u ovom natjecanju.

Španjolska je povela u 64. minuti golom Mikela Oyarzabala, dvije minute kasnije izjednačio je Karim Benzema, da bi pobjedu Francuskoj donio Kylian Mbappe u 80. minuti susreta. Francuski napadač zabio je na asistenciju Thea Hernandeza, a gol je priznat iako se na usporenoj snimci jasno vidjelo da je Mbappe bio u zaleđu. No, sudac Anthony Taylor objasnio je Sergiju Busquetsu i igračima Španjolske da je loptom zadnji igrao Eric Garcia u pokušaju da je izbije, prenosi Index.

Većina španjolskih medija na naslovnicama današnjih izdanja jako je kritizirala suca, a list Sport je na naslovnici objavio golemi naslov “Nepravda”.

“Velika španjolska momčad izgubila je od Francuske na skandalozan način, golom iz čistog zaleđa”, piše Sport, dok je Marca otišla korak dalje.

“Oni ovako mijenjaju nogomet”, naslov je na tom listu, a Marca je na svojem portalu prozvala francuski L’Equipe koji nijednim slovom nakon utakmice nije objavio da je Mbappe bio u zaleđu.

“U L’Equipeu ni govora u zaleđu”, stoji u naslovu tog teksta.

Mundo Deportivo je upotrijebio igru riječi koju je teško prevesti, dok se AS uglavnom koncentrirao na budućnost sve bolje španjolske reprezentacije.

“Bez titule, ali sa svjetlom budućnosti”, naslov je na AS-u.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});