fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

NESRETNI ANDREJ KRAMARIĆ: Zbog ozljede upitna karijera, a ne zna se uopće dijagnoza

Autor: Andrija Kačić Karlin

HOFFENHEIM - Baš nije dobra situacija s hrvatskim napadačem, Andrejom Kramarićem pod ugovorom s Hoffenheimom. Njegovo zdravstveno stanje je toliko složeno da se čak boji hoće li uopće moći nastaviti nogometnu karijeru.

Naime, zbog ozljede tetive Kramarić voveć nekoliko mjeseci ne može ni potrčati. Prolazi sve moguće pretrage, ne nalazi se dijagnoza, sve je naizgled dobro, ali on i dalje ne može potrčati. Hodati može, ali trčati ne!

Bio je i kod bioenergetičara Marinka Smolčića, probao je i pod injekcijama potrčati – ne ide. Njegov otac Josip veli:

“Nešto slično smo već imali. Išli smo i kod liječnika kojeg su nam preporučili i kod kojeg je bilo mnogo naših nogometaša. Nažalost, nije pomoglo. Ne znamo što sad. Imao je sličan problem i s petom, no nakon pet-šest tjedana bolovi su prestali sami od sebe. Sad je Andrej primio injekciju, pa čekamo da vidimo što će biti, umorili smo se od čekanja”.

Sam Andrej već je umoran od obilaženja liječnika, vapi…

“Ne znam kada ću uopće moći trenirati”!

Jedno je sigurno, naš izbornik Zlatko Dalić u rujnu sigurno neće moći računati na njega za kvalifikacijske utakmice protiv Azerbajdžana i Slovačke.

Jasno je što je posrijedi. Ne zna se uopće otkud i zbog čega bolest dolazi, dijagnoze nema, nalazi su uredni, a bol ne jenjava. Problem je tetiva, posredno i križni ligamenti i svako forsiranje može biti kobno za nastavak karijere. Liječnici kažu da j eu pitanju aseptična upala zbog naprezanja s brojnim mikrotraumama.

Kramarić se u karijeri oporavio od nekoliko ozljeda, nadamo se da će i ovoga puta. Stradavali su koljeno, peta, ali dijagnoza je bila postavljena odmah, sada je nema.

Autor: Andrija Kačić Karlin
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});