fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Niko Kovač napušta Bayern, na klupu Bavaraca stiže trener nogometnog čuda!?

Autor: Slobodna bosna

MUMCHEN - Pisalo se da bi na ljeto Kovača u Munchenu mogli zamijeniti Mauricio Pochettino, potom Antonio Conte, a sada se pojavilo još jedno ime, koje navodno ima najveće šanse. U pitanju je Ajaxov čudotvorac Eric ten Hag, kojeg u Bayernu znaju vrlo dobro, obzirom da je u razdoblju od 2013. do 2015. godine predvodio drugu momčad Bavaraca.

Na dovođenju Ten Haga posebno insistira izvršni direktor kluba Karl-Heinz Rummenigge, a novinar pouzdanog RMC-a Mohamed Bouhafsi tvrdi da su kontakti već uspostavljeni i da bi se Nizozemac vrlo lako mogao vratiti u Bayern.

Ten Hag, s druge strane, sasvim sigurno neće žuriti. Najprije će sačekati i vidjeti s kakvim sastavom će raspolagati pred narednu sezonu, ali s obzirom da je većina nogometaša “zapala za oko” najvećim klubovima današnjice, za očekivati je da će Ajax veliki broj njih rasprodati. Zasad je sigurno da će Kopljanike napustiti Frenkie de Jong, koji će za 75 milijuna eura pojačati Barcelonu.

Bild piše kako Ten Hagu novac neće biti jedini motiv u pregovorima s ostalim klubovima, te da, ako bude morao napustiti Ajax, želi otići u perspektivan klub s jasnim planom i vizijom.

Da je emotivno vezan za Bayern ovaj sjajni trener je istakao i prije mjesec dana u jednom intervjuu.

“Bayern je moj klub, gledam ga svake nedjelje. Otkako je Guardiola bio u njemu, nogometu u Njemačkoj se promijenio. Tada sam gledao skoro svaki trening i naučio sam mnogo lekcija o metodici treninga i kako da tu filozofiju sprovedem u djelo na terenu”, izjavio je Ten Hag.

U Ajaxu su uvjereni od ovakvih napisa neće biti ništa i da će Ten Hag ostati u Amsterdamu. U klubu su mu već spremili novi ugovor, i to mnogo jači i unosniji, na duge staze.

Autor: Slobodna bosna
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});