NIKOLA JURČEVIĆ: Ovo je veliki uspjeh za mene i za azerbajdžanski nogomet

Autor: Dnevno.ba

BAKU - Dok izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić nije skrivao razočaranje nakon remija u Bakuu, izbornik Azerbajdžana, hrvatski stručnjak Nikola Jurčević bio je zadovoljan.

“Meni je srce uvijek za Hrvatsku, ali danas sam svim srcem želio da napravimo dobar rezultat. Imam fantastičan odnos tu s igračima i trenerima. U nekoliko utakmica ranije smo bili korak do senzacija. Neusporedivo je uspoređivati kvalitetu i izbor naših i hrvatskih igrača. Ovo je veliki uspjeh za mene osobno i za azerbajdžanski nogomet”, rekao je Jurčević.

Hrvatska je povela golom Luke Modrića iz kaznenog udarca u 11. minuti, a u idućih desetak minuta je mogla riješiti pitanje pobjednika, no nije to bila večer Ante Rebića koji je promašio dva zicera. U nastavku susreta izjednačio je Tamkin Halilzade u 72. minuti.

“U prvih 15 minuta je izgledalo da je pitanje samo koliko će Hrvatska pobijediti u Bakuu. Naš golman je napravio nekoliko fantastičnih reakcija, kasnije smo igrali sve bolje, imali šanse. Sve je davalo naznaku da se nešto može. Došli smo do tog gola i u nekoj varijanti smo mogli pobijediti. Hrvatska je propustila svoju šansu u prvih 15 minuta utakmice”, zaključio je Jurčević.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI