fbpx

Nikola Leko: Uz kvalitetan pristup igrača i podršku s tribina ostanak u Premijer ligi BiH ne bi trebao biti upitan

Autor: Dnevno.ba

U 25. kolu m:tel Premijer lige BiH na Mokrom Docu sastaju HŠK Posušje i FK Sloboda, a atmosferu u Posušju i očekivanja za portal SumSova komentirao je vezni igrač Nikola Leko. On dobro poznaje prilike u oba kluba s obzirom na to da je prošle sezone igrao u dresu Slobode, a ove sezone je u dvije utakmice protiv njih postizao pogotke čime je Posušju donio prijeko potrebne bodove u borbi za ostanak.

„Forma naše momčadi je dobra, hvala Bogu povezali smo dva pozitivna rezultata, ali smatram da možemo i puno više te da se ne smijemo time zadovoljiti, a raspoloženje u momčadi je kao i uvijek odlično“, naglasio je Leko pred ovaj važan susret.

Osvrnuo se i na podršku navijača koja je vidljiva na posjećenosti koja je u Posušju na svakoj utakmici iznimno velika.

„Sigurno da nam podrška navijača puno znači i da nam to daje dodatnu snagu da iz sebe izvučemu maksimum na svakoj utakmici“, kazao je vezni igrač Posušja koji je ove sezone postigao tri pogotka u Premijer ligi BiH.

Leko se dotaknuo i konačnog cilja u ovoj sezoni koje je Posušje postavilo, a to je ostanak u Premijer ligi BiH i kazao kako je moguće ostvariti željeni rezultat.

„Uz kvalitetan pristup nas igrača i ovakvu podršku s tribina koju imamo mislim da ostanak u Premijer ligi BiH ne bi trebao biti upitan“, rekao je Leko.

Kazao je u kakvoj je formi on trenutno i naglasio kako uvijek treba raditi na tome da bude bolje kako bi rezultat bio što kvalitetniji.

„Moja trenutna forma bi mogla biti i bolja. Protiv Slobode očekujem pobjedu, ali znamo da su oni kvalitetna momčad i svi smo svjesni važnosti ove utakmice, a tko će zabiti gol to je najmanje bitno, važna su nam samo tri boda“, zaključio je Nikola Leko, piše Sumsova.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI