fbpx
Foto: PR/TKD Zrinjski

NIŽU NOVE USPJEHE! Sedam medalja i dva pehara za Taekwondo klub Zrinjski na natjecanju u Fojnici

Autor: Dnevno.ba

Mlade nade mostarskog Taekwondo kluba Zrinjski nastavljaju nizati uspjehe, a ovaj put se mogu pohvaliti stopostotnim učinkom na natjecanju koje se u subotu, 4. lipnja održalo u Fojnici, u organizaciji Taekwondo kluba Hvojnica, piše Bild.ba.

Na natjecanju je nastupilo 280 natjecatelja, a TKD klub Zrinjski predstavljalo je sedam članova koji su u Mostar donijeli četiri bronce, tri zlata i dva pehara.

Ante Šetka, Marko Šetka, Roko Baković i Petra Martinac osvojili su medalje brončanog sjaja zahvaljujući jako dobrim borbama, dok su se zlatom okitili Iva Šetka, Luka Martinac i Nika Dragović.

Sedmogodišnji vrtićanac, Luka Martinac prepoznat je i kao drugi najbolji mlađi kadet turnira, a Iva Šetka je proglašena drugom najboljom mlađom kadetkinjom.

Nakon odlične dvije borbe i osvojene zlatne medalje, 11-ogodišnja Nika Dragović osvojila je titulu najbolje mlađe kadetkinje natjecanja u Fojnici.

Zahvaljujući uspjesima svojih mladih članova, TKD klub Zrinjski je na natjecanju osvojio prvo mjesto u ukupnom poretku mlađih kadetkinja.

Na natjecanju u Fojnici u ulozi suca našao se David Marijanović iz TKD kluba Zrinjski, a klub je nastupio pod vodstvom trenera Hrvoja Marijanovića koji ne skriva ponos i zadovoljstvo.

”Neopisivo je zadovoljstvo vidjeti naše najmlađe članove kako ruše sve prepreke pred sobom, kako s velikom predanošću ulaze u borbe i pokazuju svoj napredak na svakom sljedećem turniru. Kao treneru, to me još više potiče da svoje znanje prenesem na njih jer me svaki njihov uspjeh veseli i čini ponosnim”, izjavio je trener Hrvoje Marijanović.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI