fbpx
Foto: Fena

Barbarić: Na Grbavici nas očekuje pravo nogometno ozračje i ispunjen stadion

Autor: Fena

U 3. kolu m:tel Premijer lige BiH igrače NK Široki Brijeg očekuje gostovanje kod FK Željezničar u nedjelju u 19 sati na stadionu Grbavica, a utakmicu je najavio i trener Širokobriježana Ivica Barbarić koji je izrazio zadovoljstvo spremnosti svojih igrača.

– Zahvaljujući dobrim igrama Željezničara u uvodna dva kola, očekuje nas pravo nogometno ozračje i ispunjen stadion na Grbavici – naglasio je Barbarić.

Upozorio je da Željezničar ima jako kvalitetnu momčad i da njegove igrače očekuje težak posao.

Njihovi su mladi igrači stasali, pojačani su iskusnim igračima i sada su još kvalitetnija momčad. Ipak, uz maksimalni respekt, tražit ćemo novi pozitivni rezultat – kazao je.

Barbarić će na raspolaganju imati igrače koji su dobili svu potrebnu dokumentaciju, a to su: Cyrille Dominique Kpan, Bruno Oliveira, Alisson Taddei, Ivan Pranjić i Mihael Kuprešak.

Zbog administrativnih prepreka za utakmicu neće konkurirati Petar Turković i Di Mateo Lovrić, a upitan je i nastup Vinka Rozića koji je zbog bolova u leđima preskočio posljednji trening.

Derbi na Grbavici sudit će Luka Bilbija iz Prijedora s pomoćnicima Senadom Ibrišimbegovićem iz Travnika i Davorom Beljom iz Mostara.

Autor: Fena

ZADNJE VIJESTI