fbpx

DNEVNO.ba: Šibčić briljira u Austriji – 36 golova zabio u 17 utakmica!

Autor: M. Sarajlić

BEČ - Zlatan Šibčić, 24-godišnji nogometaš porijeklom iz Viteza koji trenutno svoju karijeru gradi u Austriji, u momčadi SV Albania igra fenomenalno.

Šibčić je karijeru počeo u matičnom FK Vitez odakle odlazi u Češku (Sparta Prag), zatim u Frankfurt, Češke Budejovice, Teplice, Donau i sada SV Albaniu. U Albaniu dolazi na prijedlog svog menadžera u siječnju 2014. godine, a od tada bilježi krajnje fenomenalne rezultate.

Naime, u ovoj sezoni je za svoju momčad kao prvi napadač odigrao 17 utakmica, a postigao nevjerojatnih 36 golova, te je najzaslužniji za prvo mjesto na ljestvici svoje momčadi.

Već u prvoj polusezoni skauti velikana švicarskog i austrijskog nogometa su pratili ovog bh. internacionalca, a do sada najkonkretniji su bili skauti i čelnici Rapida iz Beča. Uz Rapid itekako su zainteresirani za usluge ovog nogometaša Austrija Beč, Grodig i St. Polten.

Ugovor sa momčadi Albanije Zlatanu ističe na kraju sezone, te ćemo ga sigurno sljedeće sezone gledati u jednom od najvećih klubova Austrije ili Švicarske.

“San mi je zaigrati u Bundesligi” – kratko je dodao Šibčić za portal Dnevno.ba, a uz ovakvu igru sigurno ni Bundesliga neće izostati.

Autor: M. Sarajlić

ZADNJE VIJESTI