HŠK Zrinjski dobio ponude za Todorovića i Bilbiju!

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Mirno je ovih dana u HŠK Zrinjski. Svakog dana očekuje se zvanični raskid suradnje sa Srđanom Stanićem i Antom Vrljičkom koji će gotovo sigurno napustiti redove aktualnog prvaka.

Prethodno su to učinili Toni Jović i Stefan Barić, a saznajemo da Plemići ove zime mogli ostati i bez udarne igle svog tima i prvog strijelca Nemanje Bilbije.

Naime, na adresu ovog 28-godišnjaka pristigle su ponude iz Kine i Koreje, te neće biti iznenađenje, ako konačno ostvari transfer.

Bilbija sa Zrinjskim ima ugovor do ljeta 2019. godine, pa je ovo posljednja šansa i Zrinjskom da zaradi određenu odštetu, navodi SportSport.ba.

Ovaj Banjalučanin sa Zrinjskim je već tri godine uzastopno podizao trofej Premijer lige, te prema mišljenju mnogih došlo je vrijeme da ostvari inozemni angažman. Hoće li se to desiti baš ove zime, ostaje nam za vidjeti.

Interesanata ima i za usluge Ognjena Todorovića, koji također ima ugovor do ljeta 2019. godine. Todorović je ranije nastupao za FK Sarajevo i Slaviju, u inozemstvu se okušao u izraelskom Macabi Petah Tikvi.

Odlazak ovog dvojca sigurno bi poremetio planove Blaža Sliškovića za nastavak sezone u koji Zrinjski ulazi s pet bodova zaostatka za FK Sarajevo.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI