fbpx

Nogometni savez BiH uveo ove restrikcije navijačima

Autor: dnevno.ba

Odbor za hitnost Nogometnog saveza BiH donio je odluku o zabrani dolaska gostujućih navijača na sve utakmice Premijer lige BiH koje će se odigravati na tzv. ”zamjenskim stadionima” u natjecateljskoj sezoni 2022./2023. godine.

Zbog nemogućnosti organizacije utakmica na stadionima koji se nalaze u projektu N/FS BiH ‘Potpune rekonstrukcija glavnih terena na stadionima u Premijer ligi BiH’, klubovi čiji se tereni budu renovirali su dobili mogućnost organizacije utakmica na zamjenskim stadionima u Bosni i Hercegovini.

Uslijed ograničenog kapaciteta i broja mjesta za gledatelje na pojedinim stadionima, kao i nemogućnosti provođenja pravilnikom propisanih sigurnosnih mjera za prijam i dolazak gostujućih navijača, Odbor za stadione i sigurnost NS BiH je donio zaključak o uvođenju mjera zabrane dolaska gostujućih navijača na zamjenske stadione, rekli su iz N/FS BiH, dodavši:

U skladu s Pravilnikom o radu odbora i pravnih tijela Izvršnog odbora NS BiH, kao i Propozicijama natjecanja Premijer lige BiH, Odbor za natjecanje NS BiH je nadležan za provođenje ove odluke, koja ostaje na snazi do okončanja radova na matičnim stadionima klubova.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI