fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

OPET JE ODUŠEVIO: Modriću pohvale sa svih strana! Navijači oduševljeni, stigla jedna i s neočekivane adrese!

Autor: dnevno.ba

Nogometaši Reala sinoć su teškom mukom slavili u Madridu 1:0 protiv Valladolida u susretu 4. kola Primere. Gol odluke zabio je Junior Vinicius u 65. minuti utakmice. Predstava aktualnih prvaka nije bila lijepa za oko no broji se pobjeda i tri boda.

Cijelu utakmicu za Real odigrao je naš Luka Modrić koji je pred kraj utakmice stresao vratnicu gola gostiju. Uz Vinciusa opet je naš kapetan dobio silne pohvale za svoj nastup od španjsolskih kolega.

‘U odsustvu Tonija Kroosa Hrvat je započeo utakmicu i još jednom demonstrirao kvalitetu koju posjeduje kad je na lopti. Sve što je Real napravio djelo je njegovih nogu’ hvali ga Marca u osvrtu na nastup. Modrić je u srijedu imao 92% točnih dodavanja, šest presječenih lopti, 10 osvojenih duela i četiri ključna dodavanja. Luka je svojim nastupom jop jednom oduševio i navijače koji su ga hvalili na društvenim mrežama.

‘Modrić je savršen dokaz toga da je forma privremena, a klasa je trajna’ piše jedan korisnika Twittera.

Nema šanse da Modrić ima 35 godina, čovjek može trčati 180 minuta’ navodi drugi.

‘On je bio taj koji je gradio igru Reala, a vratnica ga je spriječila da se upiše u strijelce’, navodi drugi madridski sportski list As.

Na Lukinu izvedbu imuni nisu ostali ni u Barceloni pa je tako katalonski Sport o Modrićevoj izvedbi napisao: ‘On je jedini ostavio bljesak svjetlosti svojom vidovitošću. Hrvat se također morao odreći svog ofenzivnog pristupa kako bi pokrivao rupe u trenucima kad je Valladolid pritiskao. Naravno, i tu je odradio svoj posao’ puni su hvalospjeva prema madridskoj desetki.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});