fbpx

O’Sullivan iskreno: “Trebam biti bez jedne ruke i noge da bih ispao iz Top 50”

Autor: dnevno.ba

Ronnie O'Sullivan, jedan od najboljih snookera igrača u historiji, kaže za novu generaciju igrača u ovom sportu da su na poluamaterskoj razini i da je to razlog zašto su on i neke starije kolege još uvijek u svjetskom vrhu.

On se u 45. godini bez većih problema plasirao u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, a za novu generaciju igrača kaže da su jako loši i da mora ostati bez ruke i noge kako bi ispao iz najboljih 50 na svijetu.

“Mi stariji igrači se još uvijek držimo visoko jer su ovi mlađi užasno loši. Gledajući neke od njih, shvatio sam da moram ostati bez ruke i noge da bih ispao i Top 50. Većina od tih igrača je na poluamaterskoj razini, a mnogi ne mogu igrati ni među amaterima”, kaže O’Sullivan.

O’Sullivan kaže da trenutno igra snooker bez ikakvog pritiska i da je to zbog godina iskustva i uživanja u samoj igri.

“Kada si mlad, onda imaš ogroman motiv i glad za uspjesima, ali u jednom trenutku se moraš zapitati kako se nosiš sa svim tim i da li bi možda trebao pronaći novi hobi ili posao. Ja igram bez ikakvog pritiska jer u ovoj fazi moje karijere je stvarno nebitnio da li pobjeđujem ili gubim, ja jednostavno uživam u snookeru i igrat ću dok god je tako”, rekao je u razgovoru za BBC ovaj sjajni igrač.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI