fbpx

OVO JE PRIVUKLO PAŽNJU: ‘Naš odnos nikad nije bio kompliciran!’

Autor: dnevno.ba

Barcelona je u najzvučnijoj utakmici druge ovotjedne večeri Lige prvaka u Torinu s 2:0 slavila protiv Juventusa. Nakon uspjeha koji će Barceloninoj momčadi pomoći da brže zaboravi domaći poraz od Real Madrida u El Clasicu, u taboru velikog katalonskog kluba bilo je puno olakšanja.

Koliko je ova pobjeda trebala Barceloni pokazala je scena na kraju utakmice. Trener Ronald Koeman i glavna zvijezda Lionel Messi zagrlili su se nedugo poslije završetka susreta, a osim što je to bio znak da su Koeman i Messi zadovoljni obavljenim poslom u Italiji, poslužilo je i kako bi se svima pokazalo da među njima dvojicom nema toliko puno problema kao što se pisalo prije sezone i na njezinom početku.

Koeman se u razgovoru s novinarima nakon pobjede osvrnuo na zagrljaj i nekoliko razmijenjenih riječi s Messijem.

‘Naš odnos nikad nije bio kompliciran’, istaknuo je Nizozemac na Barceloninoj klupi, dodajući da stalno razgovara s argentinskom zvijezdom.

‘Jedino što sam mu rekao poslije pobjede jest da smo trebali ‘ubiti’ ovu utakmicu ranije nego smo uspjeli’, istaknuo je Koeman nakon susreta u kojem je Barcelona sve riješila tek u prvoj minuti sudačke nadoknade kad je upravo Messi iz penala zabio za 2:0.

Dok su gosti slavili, domaćem Juventusu preostalo je tražiti razloge poraza. Među njima se izdvajaju tri poništena gola Alvara Morate zbog zaleđa, svaki put nakon oslanjanja na VAR i pregled snimke, no trener Andrea Pirlo u tome nije tražio ispriku.

‘Znali smo da će biti teško protiv momčadi koja igra dobar nogomet i koja je naviknuta na igranje na ovoj razini, dok smo mi još uvijek momčad u nastajanju’, opisao je Pirlo za Sky Sport Italia poslije poraza.

‘Bila je to utakmica koja će nam pomoći da rastemo i budemo bolji u budućnosti’, dodao je Juventusov trener, spominjući i da se nada povratku igrača koji nedostaju i nisu mogli igrati protiv Barcelone. Među njima je i Cristiano Ronaldo koji još uvijek pauzira zbog koronavirusa.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI