fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

PETKOVIĆ “Pogodilo me to što nisam pozvan u reprezentaciju”

Autor: Nova TV

Bruno Petković dao je intervju za Novu TV, u kojem se osvrnuo na pobjedu Dinama protiv Genka 3:0, kao i na svoj status u reprezentaciji.

Petković je u Belgiji zabio dva gola iz penala i tako Dinamu donio vrlo važna tri boda u borbi za prolazak skupine Europa lige, ali Dinamov napadač nije prezadovoljan svojom izvedbom.

“Nisam bio na nivou i mislim da mogu bolje. Zadovoljan sam zbog golova, najveći cilj ove sezone mi je popraviti statistiku. Da više zabijam, ali želim biti još bolji na terenu. Nije sve u statistici, radim puno prljavog posla za ekipu i mislim da je to dobro, ali svjestan sam da ima mjesta za napredak”, rekao je Petković.

Na Europskom prvenstvu trebao je biti jedan od glavnih igrača hrvatske reprezentacije, ali je odigrao slabo i Zlatko Dalić ga nakon toga nije zvao za kvalifikacijske utakmice.

“Na Euru se očekivalo puno od nas i od mene, a i ja sam od sebe više očekivao. Iskreno, pogodilo me to što nisam bio pozvan u reprezentaciju, ali motiviran sam da se vratim što prije. S izbornikom nema zle krvi”, rekao je Petković i prokomentirao Marka Livaju:

“On je klasa, igrač koji radi razliku. Mislim da igramo sličan stil nogometa i ne bih imao ništa protiv toga da zajedno zaigramo u reprezentaciji.”

Autor: Nova TV
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});