fbpx
FOTO/FENA

POSUŠJE TRAŽI PRVU POBJEDU! Bašić: Nadamo se da ćemo protiv Sloge kvalitetnom izvedbom doći do prve pobjede u novoj sezoni

Autor: FENA

U 5. kolu m:tel Premijer lige BiH na stadionu Mokri Dolac u subotu, u 17.30 sati sastaju se HŠK Posušje i FK Sloga Doboj, najavili su u petak pomoćni trener Tomislav Bašić i napadač Gabrijel Boban.

Tomislav Bašić naglasio je da se momčad kvalitetno priprema za ovu utakmicu i da očekuju dobru izvedbu pred domaćim navijačima.

– Na utakmici u Sarajevu smo popravili neke segmente u igri u odnosu na onaj poraz kod kuće od Borca. Nadamo se da ćemo protiv Sloge svoju igru dobro uskladiti i kvalitetnom izvedbom doći do prve pobjede u novoj sezoni. Naš protivnik je jako kvalitetna momčad koja igra napadački nogomet i do sada su na svakoj utakmici postigli gol, ali mi imamo svoje adute i mislim da možemo kvalitetno odgovoriti na sve zahtjeve – kazao je Bašić.

Gabrijel Boban vjeruje da Posušje ima snage za dobru izvedbu na terenu i da mogu ubilježiti pobjedu protiv Sloge.

– Očekuje nas jedna teška utakmica protiv Sloge koja je pokazala da ima kvalitetnu momčad s vrlo dobrim pobjednicima prema naprijed. Međutim, mi gledamo samo na nasu izvedbu i konačan rezultat u kojem se nadamo da ćemo imati razloga za zadovoljstvo – rekao je Boban.

Posušje je do sada uspjelo osvojiti samo jedan bod u tri odigrana susreta. Za ovaj susreta kod domaće momčadi neće biti na raspolaganju Zvonimir Begić i Toni Jović zbog problema s ozljedama.

Autor: FENA

ZADNJE VIJESTI