Premijerka Srbije zaprijetila nogometašima – Imaju milijune i nisu u izolaciji, pozabavit ćemo se njima

Autor: Dnevno.ba

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić sinoć je govorila o nogometnim internacionalcima koji se, u jeku pandemije korona virusa, vraćaju u svoju zemlju bez da idu u izolaciju.

Brnabić je apelirala u Vladi Srbije da se država pozabavi ovim slučajevima, pošto igrači moraju biti u samoizolaciji nakon što se vrate u zemlju.

“Postoje primjeri nogometaša, imaju milijunske ugovore u stranim zemljama, a dolaze ovdje i nisu u izolaciji. Time će se baviti naši organi”, rekla je Brnabić, javljaju srbijanski mediji.

Kako prenose srbijanski mediji, Brnabić je mislila na igrača Real Madrida, Luku Jovića, koji se vratio u Beograd zbog proslave rođendana djevojke Sofije.

Kako je u košarkaškom sektoru Reala potvrđen slučaj korona virusa koji je pronađen kod Traya Thompkinsa, i članovi nogometnog tima bi trebali biti u izolaciji. Jović je neko vrijeme bio u karanteni, ali se u Srbiji postavlja pitanje da li je odslužio potreban rok?

Prema riiječima premijerke, samoizolaciju koja je obavezna po dolasku iz Španjolske i Italije u trajanju od 14 dana nisu ispoštovali neki sportaši i za to je čak predviđena zatvorska kazna.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI