fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Pripreme “Vatrenih” teku izvrsno, atmosfera je odlična

Autor: Dnevno.ba

ZAGREB - Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je pretposljednji trening u Zagrebu prije odlaska u Slovačku na utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. Susret je na rasporedu u petak u Trnavi na stadionu Antona Malatinskog, a kako je objavio HNS, ulaznice su rasprodane.

Treninzima su se priključili Luka Modrić i novi član Milana Ante Rebić.

Dominika Livakovića lijepe uspomene vežu za stadion u Trnavi. S Dinamom je prošle sezone u skupini Europske lige protiv domaćeg Spartaka ostvario važnu pobjedu. – U Trnavi smo s Dinamom napravili važan korak prema europskom proljeću i nadam se da će nam ova utakmica također ostati u lijepoj uspomeni, rekao je Livaković.

Lovre Kalinić ima problema u Aston Villi pa je vratar Dinama preuzeo jedinicu u reprezentaciji. – Volio bih da svi naši vratari brane, da igraju u svojim klubovima, a ja ću uvijek dati sve od sebe, bez obzira kako izbornik odluči, dodao je Livaković.

Atmosfera je odlična, igrači daju sve od sebe kako bi se što bolje pripremili. Kroz utakmice sa Slovačkom i Azerbajdžanom žele doći na prvo mjesto na ljestvici i mirnije čekati završetak kvalifikacija.

– Cijela je Slovačka dobro posložena, igra nogomet bez mnogo dugih lopti, različito od Azerbajdžana i Mađarske, ali najviše će se pitati nas. Sve ovisi kako ćemo se mi postaviti i hoćemo li kontrolirati zbivanja. Prema do sada prikazanome u skupini, Slovačka igra super, ali o porazu ni ne razmišljamo. Idemo na obje pobjede, da svojom igrom pokažemo da zaslužujemo biti na velikom turniru, rekao je Tin Jedvaj za HTV.

Hrvatska još sutra trenira u Zagrebu. U četvrtak će put Trnave. Susret između Slovačke i Hrvatske igra se u petak s početkom u 20.45.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});