fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

PROSINEČKI: Pokušat ću podijeliti minutažu nekim igračima koji dosad nisu imali toliko šanse

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Robert Prosinečki, izbornik nogometne reprezentacije BiH, za N1 je kazao da je atmosfera u reprezentaciji tokom priprema za utakmice sa Lihtenštajnom i Armenijom dobra.

“Pogotovo što znamo da ove dvije utakmice, kao i sve ostale do kraja, moramo dobiti da imamo šanse da odemo na Euro 2020”, kazao je izbornik.

Priznao je da su loši rezultati u prethodne dvije utakmice protiv Finske i Italije malo poljuljali reprezentaciju.

“Ali vjerujemo da imamu jednu dobru reprezentaciju. Sigurno imamo jedan kadar koji može pobijediti svakoga. Mislim da imamo igrače i uz tu atmosferu, imamo i kvalitetu. Ja vjerujem da mi možemo. Ja sam optimist, makar se izgubile ove dvije zadnje utakmice. Mi još vjerujemo i nadamo se i protiv Lihtenštajna i Armenije da osvojimo još šest bodova, pa da čekamo taj deseti mjesec gdje će se u biti odlučivati za odlazak na Evropsko prvenstvo kad dolazi Finska i idemo Grčkoj”, kazao je.

Prosinečki nije htio otkriti početne sastave utakmica, ali je kazao da će dvojica igrača koji su manje igrali započeti utakmicu.

“Pokušat ću podijeliti minutažu, pogotovo ovu prvu utakmicu, ne potcijenjujući Lihtenštajn, nekim igračima koji nisu imali toliko šanse. Naravno, sve ovisi o rezultatu, a vjerujemo da ćemo biti dobri. A onda nas očekuje malo jača utakmica u Armeniji, pogotovo što su pobjedili Grčku sa 2:3 u gostima. Tako da nas očekuje tamo jedna puno teža utakmica“, kazao je izbornik  Prosinečki.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});