fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

PRVI HRVAT U TENISKOJ KUĆI SLAVNIH: Sestru nisam spomenuo u govoru jer bih se rasplakao

Autor: Dnevno.ba

Goran Ivanišević sinoć je postao prvi Hrvat u teniskoj Kući slavnih. Ivanišević je dobio počast u paru s legendarnom tenisačicom Conchitom Martinez, a Gorana je u Kuću uveo John McEnroe.

Nakon svečane ceremonije u Newportu Goran Ivanišević u razgovoru za Dnevnik Nove TV nije mogao suspregnuti emocije, posebice kad se prisjetio sestre Srđane koja je prije dvije godine preminula nakon duge i teške bolesti.

“Isplatilo se čekati, ovdje moj teniski put završava. Krenuo je prije 42 godine iz Splita. Bilo je tu dosta emocija, govor sam promijenio tristo puta, nisam želio nikoga izostaviti. Na kraju jesam jer bih se najvjerojatnije rasplakao, a to je moja sestra koja, nažalost, nije tu, ali eto…”, rekao je Goran skoro kroz suze pa dodao kako bi sestra sigurno bila ponosna na njega.

“Mislim da bi ona bila ponosna na mene. Na sve što sam napravio, da me gleda tu, ali sve u svemu, nasmijao sam ljude, bilo je dobro. Tek kad dođeš ovdje, shvatiš što si napravio. Koliko je ovo sve nabijeno emocijama, ovaj muzej, ovi ljudi koji su stvorili tenis, promijenili povijest tenisa.”

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});