fbpx
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

PRVO BILIĆEVO POJAČANJE: Naravno, tko bi drugi bio nego – Hrvat, i to plemenitog kova

Autor: Dnevno.hr

LONDON - Ono što je proteklih dana imalo oblike neslužbenog, pomalo i kafanske priče, sad je dobilo svoj službeni oblik. Doduše, ne još u stopostotnoj inačici, ali čim je to stvar većine engleskih medija koji govore o trenucima do zaključivanja priče, idemo je i mi zaključiti.

Naime, u momčad West Bromwich Albiona koju je ovog ljeta preuzeo bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić stiglo je prvo zvučno pojačanje. To je Filip Krovinović, bivši mladi reprezentativac i nogometaš Zagreba i Rio Avea a aktualni član lisabonske Benfice.

Jer, iako dolazi u WBA, Krovinović će ostati na plaći u portugalskoj prijestolnici s obzirom na to da stiže na jednogodišnju posudbu. Englezi su za to morali isplatiti 350 tisuća eura odštete, što je prema nekim napisima dvostruko manja cijena no što je Benfica prvotno tražila. Krovinovića se povezivalo s Hajdukom i portugalskom Vitorijom iz Guimaraesa, ali doći će kod Bilića…

Trener Benfice Bruno Lage nije mogao računati na njega u većem dijelu prošle sezone zbog ozljede, a sada ga želi vratiti u pravi ritam jednom posudbom u vrlo jakom engleskom okruženju.

Autor: Dnevno.hr

ZADNJE VIJESTI