fbpx

Puno prilika, malo golova – Remi Seville i Atletico Madrida

Autor: Sportnet.hr

SEVILLA - U 18. kolu španjolske La Lige, Sevilla i Atletico Madrid odigrali su neriješenih 1:1, a ponajbolji igrači na obje strane bili su raspoloženi vratari.

Veliki dvoboj 18. kola La Lige između trećeplasirane Seville i drugoplasiranog Atletico Madrida završio je bez pobjednika. Obje momčadi igrale su dobro, imale dobre prilike, no nekako se najpoštenijim čini neriješen ishod.

Nakon početnih dvadesetak minuta ispitivanja snaga protivnika, ušlo se u zanimljiviji period susreta u kojem su ujedno postignuta i oba pogotka. Zaprijetio je prvo Atletico preko Antoinea Griezmanna, a vrlo brzo odlično je tukao i Andre Silva. Ipak, u 37. minuti najprecizniji bio je Wissam Ben Yedder koji je lijepo poentirao za vodstvo Seville.

Nije prošlo niti dvije minute, a Francuz je mogao dokrajčiti goste, no Jan Oblak uspješno brani njegov pokušaj. Nije trebalo čekati predugo na odgovor Atletico Madrida. U 45. minuti, malo prije kraja prvog dijela, Griezmann je odlično tukao iz slobodnog udarca i pogodio zadovoljni s posljednjih petnaestak minuta prvog dijela.

U nastavku susreta, obje momčadi imale su određene prilike, no Tomaš Vaclik s jedne i Oblak s druge strane bili su danas na visini zadatka. Oba golmana odlično su branila i spriječavali bilo kakve pokušaje koje bi inače solidne obrane propuštale. Rezultat se više nije mijenjao, a nekako se čini kako je puno sretnija s ovim rezultatom bila gostujuća momčad. Atletico je zadržao drugu poziciju, dok će Sevilla i nakon 18 kola sigurno biti na trećem mjestu.

Autor: Sportnet.hr

ZADNJE VIJESTI