RAZDOR MEĐU SRBIMA: Kapetan na žestokom udaru, bijesna reakcija zvijezde je itekako odjeknula!

Autor: dnevno.ba

Utakmica u kojoj su njihovi reprezentativci nakon penala protiv Škotske ostali bez plasmana na Europsko prvenstvo i dalje je vruća tema u Srbiji. Novo poglavlje priče donosi Sportski žurnal, koji piše o reakciji napadača Dušana Tadića na reakciju kapetana Aleksandra Kolarova u završnici tog susreta, kada je Kolarov odbio ući u igru nedugo prije početka raspucavanja u kojem je pala odluka.

Po informaciji koju je objavio srpski list, Tadić je nazvao Kolarova s porukom – ‘kapetane, izdao si nas!’

Ovaj razgovor dogodio se prije informacije o tome da Kolarov ima pozitivan test na koronavirus, za što se doznalo danas, pa ne možemo znati bi li Tadićeva reakcija bila drugačija u novim okolnostima.

Dok se reakcija dogodila, očito da je napadač Ajaxa i srpske reprezentacije bio jako ljut na Kolarova koji u klupskim vodama igra s Ivanom Perišićem i Marcelom Brozovićem u Interu iz Milana, što bi moglo pojačati nesuglasice u redovima Srbije.

Dok Srbi čekaju utakmicu završnog kola Lige B europske Lige nacija u srijedu protiv Rusije, kojoj će biti domaćini, Kolarov neće biti na terenu u tom susretu, a neće biti ni Tadića kojeg muči ozljeda.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI