Real ne želi pustiti Modrića, ali Interu nude jednog drugog igrača za Icardija!

Autor: Dnevno.ba

MADRID - Zimski prijelazni rok s prvim danom 2019. godine i službeno je počeo u većini europskih liga, a već se “krčka” potencijalna senzacija.

Naime, Realov presdsjednik Florentino Perez nije raspoložen da se odrekne Luke Modrića, ali bi mogao poslati Tonija Kroosa u Inter, prenose jutros talijanski mediji.

U suprotnom pravcu bi otišao Mauro Icardi koji i dalje odbija produžiti ugovor. Wanda Nara, Icradijeva supruga, s nekoliko poruka je razljutila novog klupskog direktora Giuseppea Marottu i ako ne bude pristala na aktualne uvjete, “Maurito” će biti prodan.

Njemu Inter nudi 6,5 milijuna eura plus bonuse. Kapetan, odnosno njegova supruga i agent traži 8 milijuna. Trenutno su pregovori zamrznuti.

U Interu su nestrpljivi, odlazak Icardija ne bi bio veliki udarac ako je to uvjet da se domognu Kroosa, jer vjeruju da bi wunderkind Lautaro Martinez mogao uskočiti u kopačke kapetana.

Wanda Nara je inače optužila klub da je želio mijenjati Icardija ljetos za Higuaina. U Interu su navodno pristali na ponudu Juventusa, ali je sam igrač odbio otići u redove ljutog rivala iz Serie A, prenosi ScSport.ba.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI