fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

REALOVA ZVIJEZDA Jednog dana ću unucima pričati da sam igrao s Modrićem

Autor: Dnevno.ba

Realov nogometaš Casemiro u razgovoru za ESPN nahvalio je Luku Modrića i Tonija Kroosa, nogometaše s kojima čini trojac veznih igrača koji su s madridskim klubom pokorili svijet.

“Privilegija je igrati toliko godina za najveći klub na svijetu i pomalo mi nestvarno izgleda što sam sve uspio. Igrati s Modrićem i Kroosom je privilegija. Cijenim to što sam dugo igrao s njima i jednog dana ću moći reći unucima da sam igrao s dva izuzetna igrača, dvije nogometne ikone”, rekao je Casemiro, 29-godišnji Brazilac koji je u Real stigao 2013. godine i koji je postao jedan od najboljih defenzivnih veznih na svijetu, prenosi Index.

“Čast mi je što me se smatra jednim od najboljih. Tu su Kante, Jorginho, Busquets, Fabinho… Svi oni su fenomenalni nogometaši i sretan sam što sam u istoj rečenici s njima”, izjavio je Casemiro i dodao kako smatra da bi njegov suigrač Karim Benzema trebao dobiti Zlatnu loptu.

Ove sezone Casemiro, Modrić i Kroos nisu često dobivali priliku zajedno igrati, a prvi put su od prve minute na travnjaku bili prije 15-ak dana protiv Šahtara.

“Modrić, Kroos i Casemiro su osvojili sve što se može osvojiti, a i dalje su gladni trofeja. Mogu im se samo nakloniti i zapljeskati im”, rekao je tada trener Carlo Ancelotti.

Zajedno su osvojili četiri Lige prvaka, dvije španjolske lige, dva španjolska superkupa, tri Svjetska klupska prvenstva…

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});