fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Rebić u Kup susretu zabio Juventusu, no Ronaldo spasio “Staru damu”

Autor: Dnevno.ba

MILANO - Odigrana je prva utakmica polufinala talijanskog kupa između Milana i Juventusa, koja je završila neriješeno 1:1 te ćemo finalista saznati u uzvratu 4. ožujak u Torinu.

Milan je prvo poluvrijeme bio apsolutno dominantna momčad. U svim segmentima igre su nadigrali favorizirani Juventus. No, bez obzira na bolju prezentaciju nisu mogli pronaći put do mreže Buffona. Jedinu ozbiljnu priliku je imao Juventus, kad je Cuardado nakon sjajnog prodora opalio u donji kur Donnarummovog gola, no za vratara Milana nije bilo problema te se na odmor otišlo najnepopularnijim rezultatom.

U drugom dijelu Rossoneri su nastavili s boljom igrom i već nakon dvije minute mogli su promijeniti rezultat, no Rebić je propustio jako dobru priliku. Domaćin je i nakon toga nastavio dominirati i bio momčad koja više želi pobjedu, Castillejo i Ibrahimović su propustili izgledne prilike za dovesti Milan u vodstvo. Međutim, Rebić u 61. minuti napokon dovodi bolju momčad u vodstvo. Castillejo je posalo precizan centaršut u kazneni prostor gostiju, a hrvatski reprezentativac pokazao je iznimnu spretnost te je utrčao ispred svog čuvara i matirao nemoćnog Buffona za 1:0.

Sjajnu partiju Milana pokvario je Theo Hernandez koji je u 72. minuti zbog glupog starta dobio drugi žuti karton te ostavio svoju momčad na cjedilu, a kazna je uslijedila u samom smiraju utakmice. Rabiot je ubacio loptu u kazneni prostor, a Ronaldo je na rubu peterca dočekao na škarice, Calabrija je ušao u blok, no lopta ga je pogodila u ruku, a sudac Valeri uz pomoć VAR-a svira kazneni udarac. Ronaldo je preuzeo odgovornost i sigurno po sredini pospremio loptu za pokazat će se konačnih 1:1. Sjajni Portugalac je tako sretno i spretno, bez obzira na lošu predstavu, došao do 11 gola u osam susreta u 2020. godini.

Milan je tim golom izgubio prednost pred uzvrat, a i veliki hendikep će biti izostanak prije svih Ibrahimovića, koji je dobio drugi žuti karton, kao i Castilleja te Hernandeza.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});